U bevindt zich hier: PersoonlijkQuerijn

Querijn Mijlhoff

Samenvoegingen, fusies, nieuwe samenwerkingsverbanden zijn aan de orde van de dag. Ook in het werkgebied waar ik actief ben: kantoorautomatisering, de Servicedesk, eindgebruikers ondersteuning, accountmanagement, sourcing van IT-dienstverlening en het aanbestedingsproces ervan. De organisatiedynamiek geeft vaak onrust, ook in de interactie met (interne) klanten en eindgebruikers. Want de interne drukte gaat ten koste van de eigenlijke taak. En medewerkers moeten samen met nieuwe collega’s nieuwe klantgroepen met nieuwe services bedienen. Maar door onrust ontstaan ook kansen.

Een organisatie in beweging is bezig van koers te veranderen. Het biedt de mogelijkheid de individuele belangen van medewerkers te stroomlijnen met het belang van de organisatie. Of om andere paden te kiezen met medewerkers die niet (meer) thuis zijn binnen de organisatie. Alles met het doel weer met plezier en trots de organisatie te richten op de actuele vraag.

Graag ben ik betrokken bij of verantwoordelijk voor dit soort prille inrichtingsvraagstukken, waarbij ik mijn invloed wil aanwenden om het totale plaatje te blijven zien. En niet alleen maar die ene afdeling goedkoper maken - vaak ten koste van veel grotere efficiëntie verliezen in het primaire proces dat juist ondersteund dient te worden. Ik werk met bevlogenheid voor een klantgericht, professioneel en bedrijfskundig scherp werkend service bedrijf.

Mijn passie is dingen anders, beter, handiger, slimmer te (laten) doen. Verder vooruitkijken dan de eerstvolgende stappen en dan de handigste weg kiezen. Ik verbind technisch inzicht, creativiteit en ‘uitvinderschap’ met een streven naar efficiëntie en resultaat. Mijn aanpak kenmerkt zich door een empatische stijl waardoor ik op basis van relatie en vertrouwen snel met mensen op verschillende niveaus kan schakelen. Deze eigenschappen in combinatie met gevoel voor politiek en tactisch-strategisch sturen op (vaak persoonlijke) belangen zorgen voor resultaat.

Mijn ervaring heb ik de afgelopen jaren bij verschillende organisaties in de profit en non profit sector opgebouwd, waar ik als projectmanager, adviseur, accountmanager, afdelingshoofd en MT-lid gewerkt heb.

Naar Rosemarie...

OpenPerspectief
Wilhelminalaan 9 | 3451 HJ Vleuten (Utrecht) | + 31 (0)6 43950936 | info@openperspectief.nl